Syksy saapui

Jarnon lempimaisema

Jarnon lempimaisema

Kannettavani hajosi hetkittäisten virkoamisten jälkeen lopullisesti, joten päivittelen blogia laiskasti kunnes saan uuden Suomesta. 

Eilen postimies toi ovelle Jarnon uuden passin, jossa on takakannessa lumihiutaleita. Täällä ei oikeaa lunta nähdä vielä pitkään aikaan, mutta syksy on saapunut. Viime vuonna tähän aikaan olin vielä sekaisin vuodenkierrosta kuin pajunkissa marraskuussa ja iloinen kun päivä ylipäätään paistoi. On se silti ikävää kun jo puoli viideltä laskee aurinko.

Japanilaiset rakastavat neljää vuodenaikaansa ainakin yhtä kansallishenkisesti kuin suomalaiset. Jokaisella vuodenajalla on omat symbolinsa ja tapahtumansa. Japanissa vuodenaikojen intensiivisyyttä vielä lisää talojen hutera eristys –  sitä todella tuntee olevansa osa luontoa kun oven takana on sama sää kuin sisällä. Koleudesta viis, pikkuiset punaiset vaahteranlehdet ovat kyllä upeita. Nyt on paras hetki vaellella. Kävelimme viikonloppuna vuoren yli kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa oli satoja kobelaisia järjestelmäkameroiden kanssa kuvaamassa ruskaa. Lapset hyppelivät ja keräsivät pudonneita lehtiä. 

Mainokset

4 kommenttia

  1. Ihania kuvia sulla oon hiljattain ruvennu seurailee ja oon innostunu mestoistas ihan täysin! ❤ tuuhan kurkkaa mun blogia jos vaikka ihastusit Baskimaahan 🙂 http://rakkaudestabilbaoon.blogspot.com.es/

    1. Euroopan kaupunkiarkkitehtuuri on kyllä tunnelmallista ❤ Ja nuo Bilbaon tapakset..!

  2. Mielettömän nätti ruska ! 🙂

  3. […] oli vielä eilen melkein joka puun alla. Terälehdet varisevat puista ja meneillään on syksyn jälkeen toiseksi paras […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: