Kitsune udon

japani33 072

  • 1 litra vettä
  • 1 pussi instant dashia
  • 2 annosta maustamattomia munanuudeleita (mielellään paksua tuoretavaraa)
  • 50-100 g paistettua ja makeaa inaritofua (tai jotain muuta miedon makuista ja proteiinipitoista + vähän sokeria)
  • 4 rkl japanilaista/mietoa soijakastiketta
  • 4 ruokalusikallista miriniä
  • 2 tl sokeria
  • ripaus suolaa
  • tuoretta kevätsipulia, ruohosipulia tai purjoa mausteeksi

Jos haluaa

  • surimia, narutomakia tai muuta kalakakkua
  • pinaattia
  • keittovihanneksia
  • norinpala
  1. Kiehauta vesi ja liemivalmiste. Lisää muut ainekset ja keitä nuudeleita pakkauksen ohjeen mukaan. Koristele halutessasi norinpalalla.

    japani33 237

    Samalla liemireseptillä voi tehdä monta erilaista keittoa, kuvassa udon-nuudelit on korvattu rameneilla ja tofu lihalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: