Misokeitto

  • 1 litra vettä
  • 1 pussi dashilientä
  • 3 rkl wakame-merilevää
  • n. 3 rkl misotahnaa (eräänlaista fermentoitua soijapapua, vaalea on miedomman makuista kuin tumma)
  • kevätsipulisilppua, purjoa tai tofukuutioita
  1. Lisää veteen dashi ja keitä wakame pureskeltavan pehmeäksi noin 5 minuuttia.
  2. Lisää kevätsipuli, purjo tai tofu.
  3. Ota kattila liedeltä ja sekoita joukkoon miso. Älä keitä enempää.misokeitto 001

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: