Sushiriisi

  • kuumaa höyrytettyä riisiä  (4 dl keittämättömänä)
  • 7 rkl riisiviinietikkaa (ei voi korvata muilla etikoilla)
  • 1/2 rkl suolaa
  • 4,5 rkl sokeria
  1. Sekoita suola ja sokeri riisiviinietikkaan.
  2. Kääntele liemi riisiin tarpeeksi isossa astiassa.
  3. Jäähdytä riisi. Kääntele samalla rauhallisesti lastalla tai kauhalla, jotta höyry poistuu tasaisesti.
  4. Nopeasti huoneenlämpöiseksi jäähtynyt riisi on parempaa. Voit käyttää apuna viuhkaa, sanomalehteä, hiustenkuivainta tai upottaa riisiastian osittain viileään veteen tiskialtaassa.
  5. Älä anna valmiin sushiriisin kuivua, äläkä säilytä sitä jääkaapissa tai pakastimessa.

Katso sushin muotoiluun vinkkejä täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: