Tamagoyaki

japani35 051(makeahko munakas esim. sushin täytteeksi)

  • 4 munaa
  • vajaa 2 rkl sokeria
  • 4 rkl  valmista (dashi)lientä (= vettä + liemijauhetta)
  • kasvisöljyä
  1. Liota sokeri (dashi)liemeen.
  2. Lisää munat ja vatkaa niiden rakenne rikki.
  3. Kuumenna pannu keskikuumaksi, lisää oljyä niin että pohja on kokonaan voideltu.
  4. Kaada n. 1/4-1/3 munakkaasta pannulle.
  5. Kun munakkaan pohja on paistunut ja se on päältä hyytelömäinen, rullaa se apuvälineitä (lastoja, puikkoja) käyttäen takaa itseäsi kohti.
  6. Siirrä munakas pannun päätyyn.
  7. Kohota munakkaan reunaa, ja kaada puolet tai 1/3 jäljellä olevasta munaliemestä pannulle.
  8. Toista rullaus, munakkaan siirto päätyyn ja liemen lisäys niin kauan kuin lientä riittää.
  9. Nosta munakas varovaisesti puhtaalle kangaspyyhkeelle. Kääri munakas pyyhkeen avulla haluttuun muotoon ja anna jäähtyä.
  10. Leikkaa valmis munakas viipaleiksi. Jos haluat pitkiä mutta leveitä paloja, leikkaa vinosti.

japani35 062

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: