Teriyaki

Kastikkeen/marinadin perusohje.

  • 4 rkl japanilaista soijakastiketta
  • 3 rkl sakea (riisiviini)
  • 3 rkl miriniä (makea & mieto riisiviini)
  • reilu 1 tl sokeria
  • n. 1 tl tuoretta murskattua inkivääriä
  • (1 tl valkosipulia)

Paista liha, tofu tai kasvikset. Lisää tuore inkivääri ja valkosipuli. Lisää loput ainesosat ja kiehauta. Laimenna ja suurusta halutessasi.

Kasviksia teriyakisoosilla maustettuna.

Kasviksia teriyakisoosilla maustettuna.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: